Farligt god kladdkaka

I fredags testade vi på att baka kladdkaka med fudge och den blev ju farligt god! Perfekt för den som älskar kladdiga och söta saker som jag. ;) Har mumsat på den hela helgen och kan tillägga att den ska ätas riktigt kall!


Kommentarer
Postat av: jonna

Åh vad härligt, du verkar vara precis som jag. Kladdkaka och choklad är mina stora svagheter i livet. Mmm!

Svar: De första 20 minutrarna är man pigg och peppad, därför är de inte så jobbiga. Som tur var råkade en av mina vänner vara på gymmet när jag var där, han ställde sig på crosstrainern bredvid och vi snackade framtidsdrömmar i min timmes mittersta 20 minuter. När man har tankarna på annat går det faktiskt superlätt! Därför gillar jag gym som har tv-apparater framför konditionsmaskinerna. Det har tyvärr inte friskis där jag tränar :/ Sista tjugo var inte speciellt roliga, jag blir snabbt uttråkad. Men när jag väl har bestämt mig så har jag det. Plus att det sägs att det är efter 40 minuters konditionsträning som man börjar förbränna fett, en stor motivationshöjare för min del!

Jag körde faktiskt bara på level 7, förutom sista fem då jag körde nivå 12. Höll ett ganska bra tempo när jag jämförde med dom bredvid, jag är en musikmänniska och håller därför mer än gärna takten med låten som spelas i gymmet/mobilen. Där har vi också en motivationshöjare :)

Tack för din kommentar, blir otroligt peppad av uppmuntrande ord! Men i och för sig, vem blir inte det? Kram!

2012-02-08 @ 20:52:06
URL: http://jonnasjoberg.bubbleroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0