ELF

Sitter och klickar hem lite produkter ifrån märket elf just nu, billigt och bra för mig! Har inte testat någonting därifrån tidigare så ska bli kul och se om det är bra eller inte! Någon av er som testat något därifrån förut, vad tycker ni om det?


Kommentarer
Postat av: vadfanskajagheta.se - Uppsalas största blogg

sv: kul att du är med och tävlar om märkesplagget:) <3 gilla gärna inlägget på bloglovin för att öka din chans att vinna :D <3 har du redan gillat så behöver du såklart inte göra det igen ;)

2011-09-06 @ 00:03:25
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: maria

ELF har en hel del som är mycket bra, men också en del dåligt. Allt jag köpt från studio serien är super och även från mineralserien. Deras mineral foundation är inte sådär supertäckande, men helt OK! Färgerna kan vara lite sisådär med bilderna de har på hemsidan vilket kan vara en besvikelse. Men produkterna i sig är mycket prisvärda. Deras budetvaror (nog för att allt är billigt, men de som kostar drygt 15kr) brukar kunna vara av sämre kvalite. Läppstiften är dock mycket bra! Bra pigment och sitter väldigt länge.



Ska du köpa penslar så köp dem i från studioserien, de är grymt prisvärda. Mjuka och tjocka, de billigare varianterna är dock inte alls mycket att komma med. Har testat de flesta bortsar de har och de billiga går sönder fort, men studio borstarna har jag haft ett halvår utan problem!

2011-09-08 @ 00:13:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0