Clinique

Efter att ha tränat idag så sprang jag omkring en sväng på stan. Gick in på åhléns och med mig därifrån fick jag dessa tester ifrån clinique. Malin har länge tjatat på mig att jag ska köpa produkterna därifrån men har inte blivit av. Testade en gång innan men det var nr.2 men vet inte om det var rätt för mig, så nu ska jag testa nr.3 och se om det passar mig bättre. Serien jag använde innan var helt okej plus att jag använt den ett bra tag nu så ska testa på något nytt känner jag.


Kommentarer
Postat av: Maln Olofsson - frisörelev

Wiiiie :D köp!

2011-09-06 @ 14:12:18
URL: http://maalinmaria.blogg.se/
Postat av: Pauline

Cliniques produkter är superbra, speciellt denna ansiktstvättsserien!

Nr.3 är till för om du är lite fetare i hyn, medans nr.2 är mer till för normal men även lite torr hy!



Hoppas att det funkar bättre på dig med 3.an :)

2011-09-09 @ 19:32:00
URL: http://peijo.blogg.se/
Postat av: Pauline

Sånt tycker jag att man ser och känner ganska tydligt. När man är fet i hyn så känner man sig lite flottig i ansiktet, eller vad man ska kalla det. Och när man är torr så märker man oftast det runt näsa och på kinder. Jättesvårt att förklara faktiskt, men jag tycker att man ser det tydligt på folk som frågar :) Och man måste kunna känna på hyn också för att bedömma det.´



Det bästa vore egentligen om du pratar med tjejerna på Åhlens där du bor, så får dom säga vilken dom tycker passar dig bäst! Så att du inte får fel :)

2011-09-11 @ 10:28:32
URL: http://peijo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0